Окупанти атакували одну із ТЕС, станція припинила виробництво електроенергії – ДТЕК

Читать на русском
У ДТЕК не стали уточнювати, про яку саме ТЕС йдеться. При цьому там розповіли, що у травні генеруючі підприємства компанії були атаковані тричі, а з вересня минулого року – 33 рази.
Фото: poglyad.tv

У п'ятницю, 19 травня, російські окупаційні війська обстріляли одну із українських ТЕС. Внаслідок атаки були пошкоджені магістральні лінії електростанції.

Про це повідомила пресслужба ДТЕК.

В «Укренерго» попередили про новий фейк щодо відключень світлаУ Telegram активно поширюється фейк про нібито введення графіків відключень електроенергії. НЕК Укренерго закликає українців не вірити цим чуткам.

Через російський удар станція припинила виробництво електроенергії.

«Енергетики активно працюють над відновленням видачі потужності до енергосистеми. Свої дії вони синхронізують із Укренерго», – заявили у пресслужбі.

У ДТЕК не стали уточнювати, про яку саме ТЕС йдеться. При цьому там розповіли, що у травні генеруючі підприємства ДТЕК Енерго були атаковані тричі, а з вересня минулого року – 33 рази.

Нагадаємо, що за період опалювального сезону росіяни випустили понад 1200 ракет та дронів по ключових енергетичних об'єктах України.

Раніше у ДТЕК розповіли, чи варто очікувати відключень світла найближчими тижнями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: