У МОН назвали кількість знищених російською армією дитячих садків

Читать на русском
Також у Міносвіти додають, що 131 заклад дошкільної освіти залишається прихистком для внутрішньо переміщених осіб, а у 677 функціонують пункти незламності.
Знищений дитсадок у ДружківціПавло Кириленко\Telegram

Станом на травень російська армія знищила в Україні 70 закладів дошкільної освіти, а 1031 заклад зазнав руйнувань.

Про це повідомили у пресслужбі Міносвіти.

Війна в Україні: яких збитків завдано житлу, освітнім та медичним закладамУ ході війни найбільше постраждала інфраструктура у Донецькій, Луганській, Харківській, Миколаївській, Київській, Чернігівській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській областях. Сума збитків – на інфографіці.

Зазначається, що ще 846 закладів знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

Також у Міністерстві додають, що 131 заклад дошкільної освіти залишається прихистком для внутрішньо переміщених осіб, а у 677 функціонують пункти незламності

За інформацією департаментів освіти обласних військових адміністрацій, освітній процес здійснюють 10367 закладів дошкільної освіти. Це означає, що понад 750 тисяч дітей охоплено дошкільною освітою.

«Із них за очною формою надають освітні послуги 6003 дитсадки. За дистанційною формою - 2851 дитсадок, а за змішаною - 1513 дитсадочків», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 1 травня, російські окупаційні війська обстріляли Чернігівську область та поцілили в освітній заклад. Тоді загинула дитина.

Також повідомлялося, що окупанти зруйнували дитячий садок у селі Золота Балка на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: