Атака росіян на Хмельниччину: збільшилася кількість постраждалих

Читать на русском
У Хмельницькій області збільшилася кількість постраждалих внаслідок атаки дронів 13 травня. Поранення отримали 11 людей, їхня кількість може бути більша.
Getty Image

У Хмельницькій області збільшилася кількість постраждалих внаслідок атаки дронів 13 травня. Поранення отримали 11 людей, їхня кількість може бути більша.

Про це повідомив мер Хмельницького Олександра Симчишина в етері телемарафону. Наразі відомо, що поранення отримали 11 людей, проте лише одну людину госпіталізували. Мер зауважує, що їхня кількість може зростати.

«На території Хмельницької громади прильотів не було, але було влучання в один з об'єктів на території іншої громади – сусідньої з нами, і як наслідок – вибухові хвилі завдали серйозних збитків нашій міській інфраструктурі. Маємо зараз уже 11 поранених, одна людина госпіталізована, але її життю нічого не загрожує», – заявив він.

Люди переважно отримали порізи склом та поранення від ударів внаслідок падіння стелі чи дверей.

Нагадаємо, вночі 13 травня в низці областей України було оголошено повітряну тривогу, у Миколаєві пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що росіяни у місті атакували підприємство та житловий будинок, внаслідок чого постраждали люди.

Звуки вибухів чули також на Львівщині та Київщині. ППО знищила усі дрони-камікадзе, які рухалися на столиці. Тоді як на Хмельниччині ворог поцілив по критичній інфраструктурі однієї з громад.

Додамо, що ППО в ніч на 13 травня збила 17 дронів-камікадзе іранського виробництва. Загалом ворог випустив 21 безпілотник.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: