Стало відомо, скільки «шахедів» знищили сили ППО під час останньої атаки

Читать на русском
Протиповітряна оборона в ніч на 13 травня збила 17 дронів-камікадзе іранського виробництва. Загалом ворог випустив 21 безпілотник.
Getty Image

Протиповітряна оборона в ніч на 13 травня збила 17 дронів-камікадзе іранського виробництва. Загалом ворог випустив 21 безпілотник.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Facebook.

Росія запускала дрони Shahed-136/131 з північного та південного напрямків. Всього було зафіксовано 21 пуск, 17 з них збивали на різних напрямках із застосуванням зенітного ракетного озброєння, винищувачів, мобільних вогневих груп.

«На жаль, є влучання ворожих безпілотників по об’єктах інфраструктури на Хмельниччині. Місцева влада та служби працюють над ліквідацією наслідків», – додають у повідомленні.

Крім того, уночі сили ППО знищили російський безпілотник оперативно-тактичного рівня «Орлан-10» та чотири ударні дрони «Ланцет».

Нагадаємо, вночі 13 травня в низці областей України було оголошено повітряну тривогу, у Миколаєві пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що росіяни у місті атакували підприємство та житловий будинок, внаслідок чого постраждали люди.

Звуки вибухів чули також на Львівщині та Київщині. ППО знищила усі дрони-камікадзе, які рухалися на столиці. Тоді як на Хмельниччині ворог поцілив по критичній інфраструктурі однієї з громад, травми отримали 5 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: