Росіяни планують налагодити виробництво «Шахедів» в Білорусі – ЦНС

Читать на русском
Раніше білоруське підпілля повідомляло про те, що на базі гомельського заводу проводилась доукомплектація дронів.
Ілюстративне фото

Росіяни розглядають можливість налагодження виробництва безпілотників типу «Shahed» у Білорусі. Іранські інженери вже відвідали країну з відповідною цілю.

Про це повідомляє «Центр національного спротиву», з посиланням на білоруське підпілля

«Робоча група, яка складалась з іранських інженерів, за організації ФСБ рф та КДБ РБ, відвідали «Гомельський радіозавод». Під час відрядження обговорювалась можливість системного налагодження виробництва дронів-камікадзе», - йдеться у повідомленні.

Лукашенко на службі у путіна: як змінювалася позиція білоруського диктатора щодо війниЩо Лукашенко говорив про участь Білорусі у війні проти України – на інфографіці. В 2014 році він обіцяв, що Україні з території Білорусі ніхто не загрожуватиме.

Як зазначається, раніше підпілля повідомляло про те, що на базі гомельського заводу проводилась доукомплектація дронів.

При цьому, в ЦНС підкреслюють, що відповідний розвиток подій вказує на те, що країна-агресор продовжує поширювати свій контроль на оборонний сектор Білорусі.

Розгортання повноцінного виробництва іранський БПЛА в Білорусі допоможе рф розв’язати логістичні проблеми з транспортування дронів з Ірану.

Нагадаємо, що над Київською областю минулої ночі знищили 35 «шахедів». У Святошинському районі Києва п'ятеро людей травмовано внаслідок нічної атаки дронів, повідомили в адміністрації.

Раніше у Повітряних силах ЗСУ розповіли про «революційну» роль безпілотників на фронті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: