Ігнат розповів про «революційну» роль безпілотників на фронті

Читать на русском
У ПС ЗСУ наголосили на необхідності розвивати не лише виробництво дронів, а й систему боротьби проти безпілотників.
АрміяInform

У сучасних умовах безпілотники виходять на новий рівень і роблять справжню революцію на фронті. Безумовно ворог буде робити спроби налагодити широке виробництво своїх БПЛА.

Про це речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив у ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Ви бачите, наскільки БПЛА сьогодні виходять на істотно новий рівень і дійсно роблять революцію на фронті. Це стосується БПЛА квадрокоптерних типів і різного рівня - тактичного, стратегічного і так далі. Це те, що потрібно сьогодні розвивати в Україні, те, що буде надавати в майбутньому перевагу», - сказав Ігнат.

Водночас він наголосив на необхідності розвивати не лише виробництво дронів, а й систему боротьби проти безпілотників, тому що «ворог не спить».

«Зараз вони мають своє виробництво БПЛА різних типів, «Ланцетів» багато останнім часом використовують, іранські дрони «Шахеди». Але ворог, безумовно, буде робити спроби налагодити широке виробництво своїх БПЛА, зокрема ударного типу», - сказав речник ПС ЗСУ.

Нагадаємо, речник Повітряних сил Юрій Ігнат розповів про ракетний обстріл російських окупантів, що стався сьогодні вночі. Загарбники з дальньої авіації запустили по Україні шість ракет Х-22.

Раніше росЗМІ заявили про «атаку дронів» з написами «Слава Україні» у Курській області.

Також вночі над Києвом збили ворожий розвідувальний безпілотник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: