Окупанти вдарили ракетою по Балаклії Харківської області, є постраждалі

Читать на русском
У неділю, 7 травня, російські військові завдали ракетного удару по Балаклії Харківської області. Внаслідок атаки постраждали люди.
Getty Image

У неділю, 7 травня, російські військові завдали ракетного удару по Балаклії Харківської області. Внаслідок атаки постраждали люди.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в Telegram.

За попередньою інформацією, окупанти вдарили ракетою С-300 по території одного з автопарків. Наразі відомо про п’ятьох постраждалих.

«Ворог завдав ракетного удару по м. Балаклія Ізюмського району. Попередньо, ракета С-300 влучила на територію одного з автопарків. Зараз на місці працюють усі екстрені служби. За попередньою інформацією, постраждало 5 цивільних людей», – йдеться в повідомленні.

Серед постраждалих є дві жінки 75 років та одна жінка 50 років, вони отримали вибухові травми. Ще двоє чоловіків 20 та 85 років мають відносно легкі ушкодження. Медики надають постраждалим допомогу.

Нагадаємо, що сьогодні вночі росіяни також обстріляли з «Градів» та важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровської області – одна людина загинула, ще троє постраждали.

Цієї ж ночі в небі над столицею українські військові виявили та знищили розвідувальний безпілотник росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: