Вночі війська рф атакували Дніпропетровську область безпілотниками

Читать на русском
В ніч на 6 травня російські військові атакували Дніпропетровську область безпілотниками. Українським захисникам вдалося знищити всі цілі.
Getty Image

В ніч на 6 травня російські військові атакували Дніпропетровську область безпілотниками. Українським захисникам вдалося знищити всі цілі.

Про це повідомляє у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Він відзначає, що сьогодні вночі загарбники атакували область чотирма «Шахедами», які вдалося збити військовим з повітряного командування «Схід».

Уламки збитих безпілотників упали в Синельниківському районі, внаслідок чого вибило вікна у 5 приватних будинках. Пошкоджень зазнали також господарські будівлі та лінія електропередач, проте люди не постраждали.

Також вночі окупанти били по Марганецькій громаді Нікопольського району, там вони випустили півтора десятка снарядів з «Градів». Наслідки атаки ще невідомі.

Додамо, що українські військові за добу, 5 травня, знищили 5 ворожих дронів типу Shahed-136/131, 2 безпілотники типу Zala, один «Орлан-10», один «Куб» та один БПЛА типу «Ланцет».

Водночас вчора ЗСУ відбили близько 50 атак окупантів. Російські війська наступають на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Увечері того дня ворог скинув на Бахмут Донецької області заборонені фосфорні та запалювальні боєприпаси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: