Окупанти понад 50 разів обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської областей

Читать на русском
У неділю, 7 травня, російські війська обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської областей понад 50 разів.
Getty Image

У неділю, 7 травня, російські війська обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської областей понад 50 разів.

Про це повідомляє Оперативне командування «Північ» у Telegram.

За їхніми словами, протягом 7 травня військові нарахували більше як 50 «прильотів». Зокрема, близько 10:20 окупанти випустили з гелікоптера некеровану авіаційну ракету у районі населеного пункту Костобоброва. При цьому аналогічний обстріл стався населеного пункту Леонівка.

Тоді як близько 10:15 противник випустив керовану коректовану авіаційну бомбу з російського літака Су-35 по н.п. Заріччя. При цьому в період з 10:40 до 11:10 росіяни обстріляли з міномета 82 мм район населеного пункту Блешня.

Також з 11:25 до 11:45 ворог завдав ударів зі ствольної артилерії в районі н.п. Середина Буда У період з 13:45 до 14:16 війська РФ обстріляли із САУ район н.п. Бачівськ, а з 14:49 до 15:30 зі ствольної артилерії окупанти обстрілювали район н.п. Зноб Новгородське.

«У всіх випадках інформація про втрати серед місцевого населення або пошкодження цивільної інфраструктури не надходила», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 7 травня російські військові завдали ракетного удару по Балаклії Харківської області. Внаслідок атаки постраждали люди.

Крім цього, сьогодні вночі росіяни також обстріляли з «Градів» та важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровської області – одна людина загинула, ще троє постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: