Прикордонники змусили росіян відступити на одному з напрямків на Донеччині

Читать на русском
Прикордонники змусили росіян відступити на одному з напрямків в Донецькій області не давши змоги противнику зайняти нові позиції.
Держприкордонслужба

Прикордонники змусили росіян відступити на одному з напрямків в Донецькій області не давши змоги противнику зайняти нові позиції.

Про це повідомляє у Telegram Державна прикордонна служба України.

Відомо, що прикордонники виявили рух загарбників в Донецькій області за допомогою БПЛА та передали координати ворога мінометному розрахунку ДПСУ.

В наслідок чого, окупанти, що під прикриттям лісопосадки намагалися зайняти нові позиції були змушені відступити з втратами.

«Аеророзвідка та міномет – пекельний тандем для окупантів», – відзначають у Державній прикордонній службі.

Нагадаємо, ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин вирішив передати позиції своїх бойовиків у Бахмуті військовим глави Чечні Рамзана Кадирова. Аналітики Інституту вивчення війни також повідомляли, що військове керівництво росії, ймовірно, змінили пріоритет захоплення Бахмута на підготовку до контрнаступу української сторони.

Додамо, минулої доби, 5 травня, ЗСУ відбили близько 50 атак окупантів. Російські війська наступають на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: