Окупанти обстріляли залізничний вокзал у Херсоні, є жертва та поранені

Читать на русском
Росіяни влучили у пасажирський вагон на станції Херсон. Поранено провідника, йому надається допомога. Також є жертва серед цивільних.

У Херсоні внаслідок обстрілу залізничного вокзалу 3 травня, за попередніми даними, одна людина загинула і ще троє поранені.

Про це начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомляє у Телеграмі.

«Ворог вдарив по залізничному вокзалу Херсона. Попередньо, одна людина загинула, ще троє цивільних поранені», - йдеться у повідомленні.

Згідно зі словами Прокудіна, також пошкоджено автомобіль швидкої допомоги, медики при цьому не постраждали.

На місці працюють рятувальні служби.

При цьому, як повідомляють місцеві Телеграм-канали, на момент обстрілу посадку розпочато не було, пасажири перебували у безпечному укритті.

Зазначається, що наразі поїзд до Львова зі 116 пасажирами на борту відправився з Херсона із затримкою 14 хвилин. Вагони з пошкодженнями внаслідок обстрілу будуть оперативно замінені по станції Миколаїв.

Нагадаємо, що від самого ранку загарбники обстрілюють Херсонщину. Зокрема, внаслідок ранкового обстрілу гіпермаркету «Епіцентр» у Херсоні три людини загинули, четверо поранені.

У середу вдень, 3 травня, російські окупаційні війська атакували з РСЗВ Степанівку Херсонської області. Внаслідок обстрілу прямо під час ремонтних робіт загинули троє співробітників обленерго.

Упродовж минулої доби, 2 травня, від російських обстрілів у Херсонській області загинули чотири мирних жителі, ще семеро – поранені.

Також стало твідомо, що у Херсоні о 20 годині 5 травня розпочнеться комендантська година, яка триватиме до 6 ранку 8 травня. Місто в цей час буде закрито на в'їзд та виїзд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: