Під час російського обстрілу Херсонщини загинуло троє енергетиків – ОВА

Читать на русском
В обід російська армія атакувала Степанівку. Загинули працівники обленерго, котрі виконували аварійно-відновлювальні роботи.
Корреспондент.net

У середу вдень, 3 травня, російські окупаційні війська атакували з РСЗВ Степанівку Херсонської області. Внаслідок обстрілу прямо під час ремонтних робіт загинули троє співробітників обленерго.

Про це голова Херсонської облдержадміністрації Олександр Прокудін повідомляє в ефірі телемарафону.

«В обід російська армія атакувала Степанівку. На жаль, загинуло троє людей – двоє на місці обстрілу, ще один в кареті «швидкої». Загиблі – це працівники обленерго, котрі виконували аварійно-відновлювальні роботи», - зазначив керівник області.

Згідно з його словами, росіяни стріляли з реактивних систем залпового вогню.

Водночас, росіяни обстріляли на Херсонщині Михайлівку, Гаврилівку та Тягинку, пошкодивши житло місцевих мешканців. Постраждалих немає.

Крім цього, через обстріл Токарівки загинув 47-річний чоловік. Це сталося на подвір'ї його власного будинку.

Прокудін додав, що за останні два тижні спостерігається помітне збільшення обстрілів регіону з боку рф, особливо керованими авіабомбами.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 травня, близько 11 ранку російські війська вдарили по єдиному працюючому гіпермаркету Херсона. Відомо про трьох загиблих.

Упродовж минулої доби, 2 травня, від російських обстрілів у Херсонській області загинули чотири мирних жителі, ще семеро – поранені.

Також стало твідомо, що у Херсоні о 20 годині 5 травня розпочнеться комендантська година, яка триватиме до 6 ранку 8 травня. Місто в цей час буде закрито на в'їзд та виїзд.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: