У Херсонській ОВА назвали кількість жертв і поранених цивільних за добу через агресію рф

Читать на русском
У вівторок вдень росіяни скинули на острів, що поблизу села Велетенське, дві керовані авіабомби. Унаслідок тільки цієї атаки постраждали 8 людей.
mil.in.ua

Упродовж минулої доби, 2 травня, від російських обстрілів у Херсонській області загинули чотири мирних жителі, ще семеро – поранені.

Про це Херсонська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що у вівторок вдень росіяни скинули на острів, що поблизу села Велетенське, дві керовані авіабомби. Унаслідок атаки постраждали 8 людей: три людини загинули, п’ятеро дістали поранення.

Після обіду окупанти обстріляли село Урожайне Бериславської громади. Там поранення отримав 17-річний підліток. До найближчого медзакладу його доставили військові.

Увечері росіяни атакували селище Козацьке Новокаховської громади. Через обстріл загинув 66-річний чоловік.

Також російська артилерія ввечері била по селищу Дніпровське Білозерської громади. Поранення зазнала 78-річна жінка. Її шпиталізували у важкому стані. Наразі лікарі борються за життя постраждалої.

Нагадаємо, що за минулу добу російська армія атакувала 11 прикордонних громад Сумської області. Загалом за день у регіоні зафіксовано 19 ворожих обстрілів і 112 вибухів.

Варто зазначити, що у ніч на 3 травня під час повітряної тривоги у Запоріжжі та Дніпрі було чути вибухи. У Запоріжжі є влучання ракет С-300, що підтверджують місцеві Telegram-канали.

Також цієї ночі у Києві та області пролунали звуки вибухів на тлі повітряної тривоги. Відомо про роботу українських систем протиповітряної оборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: