У росії визначили відповідальних на новий етап війни – ISW

Читать на русском
Провали російського зимово-весняного наступу спонукали президента рф путіна розділити відповідальність за операції в Україні.
armyinform.com.ua

Провали російського зимово-весняного наступу спонукали президента рф путіна розділити відповідальність за операції в Україні.

Про це повідомили аналітики Інститут вивчення війни (ISW).

Які події та заяви свідчать про невідворотність контрнаступу УкраїниУкраїна готується до контрнаступу – які події та заяви керівництва говорять про його невідворотність.

Путін може спробувати уникнути наслідків майбутніх змін у військовому командуванні, винагороджуючи командирів більшою відповідальністю, яким він віддає перевагу, і зменшуючи роль певних командирів, які впали в немилість. Широкомасштабні провали російського зимово-весняного наступу, ймовірно, спонукали російського диктатора розділити відповідальність за операції в Україні.

«Він визначив відповідальних за протидію контрнаступу ЗСУ. Ними стали: командувач ВДВ Теплінський, командувач Дніпровської групи російських військ Макаревич і командувач на Луганському напрямку Лапін», – йдеться в повідомленні.

Варто також відзначити, що прессекретар кремля Дмитро Пєсков підкреслив, Шойгу та Герасимов не їздили з путіним на окуповані території, що, ймовірно є сигналом того, що кремль мав призначити нових командувачів для нового етапу війни.

Нагадаємо, у російській армії в останні місяці посилили контроль за дисципліною. Загарбників за провини почали саджати у підземні тюрми. Контролювати дисципліну стали, зокрема, після призначення начальника Генштабу Валерія рф Герасимова командувачем окупаційних військ в Україні.

Тим часом у росії представники так званих еліт бояться за своє майбутнє, тому шукають контакти з Україною та іншими країнами, щоб отримати можливі гарантії безпеки після поразки у війні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: