В російській армії посилили контроль за дисципліною, порушників саджають у карцер – розвідка

Читать на русском
У російській армії в останні місяці посилили контроль за дисципліною. Загарбників за провини почали саджати у підземні тюрми.
Getty Image

У російській армії в останні місяці посилили контроль за дисципліною. Загарбників за провини почали саджати у підземні тюрми.

Про це повідомляє британська розвідка.

Відзначимо, що у перші місяці війни російські командири не контролювали дисципліну серед солдатів, однак з осені ситуація змінилася. Контролювати дисципліну стали, зокрема, після призначення начальника Генштабу Валерія рф Герасимова командувачем окупаційних військ в Україні.

Останнім часом від російських військових лунають численні свідчення про те, як порушників дисципліни кидали у в’язницю-землянку, закриту металевими гратами. У таку камеру можна потрапити, наприклад, за зловживання алкоголем чи спроби розірвати контракт.

Раніше повідомляли, що у росії представники так званих еліт бояться за своє майбутнє, тому шукають контакти з Україною та іншими країнами, щоб отримати можливі гарантії безпеки після поразки у війні.

Тоді як власник приватної військової компанії «Вагнер» Євген Пригожин намагається використати перестановки в військовому керівництві росії на свою користь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: