Нічний удар росії по Павлограду: у ДСНС розповіли про наслідки

Читать на русском
За даними рятувальників, через обстріл постраждали 34 особи, серед них п'ятеро дітей. При цьому в ДСНС зазначили, що обстеження населених пунктів на предмет руйнувань і пошкоджень триває.

Внаслідок ракетного удару по Павлоградському району пошкоджено десятки приватних будинків, навчальні заклади та комерційні будівлі.

Про це повідомила пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Масовані обстріли України: як змінювалася кількість випущених росією ракетСьогодні росія запустила по Україні 23 ракети, а раніше в одному залпі було по 70-80. Як змінювалася кількість – на інфографіці.

В одному тільки Павлограді пошкоджено 24 багатоповерхівки, 80 приватних житлових будинків, 9 закладів шкільної та дошкільної освіти та 5 магазинів. У Вербківській громаді пошкоджено 40 приватних житлових будинків, а на території району є влучання в об'єкт промисловості.

За даними рятувальників, через обстріл постраждали 34 особи, серед них п'ятеро дітей.

При цьому в ДСНС зазначили, що обстеження населених пунктів на предмет руйнувань і пошкоджень триває.

Нагадаємо, рашисти атакували Павлоградський район у ніч проти 1 травня. Українській ППО вдалося збити сім ракет, що летіли на Дніпропетровщину, проте деякі з них потрапили в ціль.

Загалом по території України було випущено 18 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555. ЗСУ вдалося знищити 15 повітряних цілей ворога.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: