Росіяни атакували Київ ракетами та дронами: скільки цілей знищила ППО

Читать на русском
Російські війська в ніч на 1 травня атакували українську столицю ракетами та дронами. Усі ворожі цілі знищили сили ППО.
Getty Image

Російські війська в ніч на 1 травня атакували українську столицю ракетами та дронами. Усі ворожі цілі знищили сили ППО.

Про це повідомляє у Telegram Київська міська військова адміністрація. За попередньою інформацією, обстріл ракетами було здійснено з літаків стратегічної авіації (типу Ту-95МС).

«Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану повітряну атаку України. Другу поспіль за останні 3 дні. За попередньою інформацією, обстріл ракетами було здійснено з літаків стратегічної авіації (типу Ту-95МС)», – йдеться в повідомленні.

У міській адміністрації зазначають, що окупанти завдавали удару комплексно – одночасно крилатими ракетами та дронами. За попередньою інформацією, у повітряному просторі Києва силами української ППО всі ворожі ракети та БПЛА було знищено. Дані уточнюються. За оперативними відомостями – жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об'єктів чи інфраструктури не зафіксовано.

Нагадаємо, вночі у понеділок, 1 травня, по всій території Україні оголосили масштабну повітряну тривогу. Вона почала ширитися після 3-ї години ночі. Окрім Києва вибухи лунали також у Дніпрі та Сумщині.

Перед цим керівник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет попросив українців не ігнорувати тривоги через те, що окупанти готують сумарний «залп» близько 100 ракет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: