Росіяни використовують виготовлені нещодавно ракети з іноземними деталями – Ігнат

Читать на русском
Ракети, які держава-терорист використала під час останніх ударів, були виготовленні нещодавно, але у них знайшли компоненти іноземного виробництва.
Юрій ІгнатКолаж: ПС ЗСУ

Під час останніх ударів по Україні росіяни використовували ракети, які були виготовлені нещодавно. Вони містять високотехнологічні іноземні компоненти.

Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Ми знаємо, що небагато залишилось ракет у росіян, хоча вони продовжують їх виготовляти. Ті рештки, які були знайдені під час крайніх ударів, говорять про те, що це свіжі ракети, вони виготовляються і восени, і є зимові варіанти запчастин. Ворог продовжує їх випускати. Але темпи виробництва не будуть високими, це технологічна зброя, і швидко вона не робиться», – сказав Ігнат.

Масовані обстріли України: як змінювалася кількість випущених росією ракетСьогодні росія запустила по Україні 23 ракети, а раніше в одному залпі було по 70-80. Як змінювалася кількість – на інфографіці.

Також речник ПС ЗСУ зазначив, що ракети мають російське маркування, фарбу та метал, «а все інше, безумовно, не російське».

Нагадаємо, Великобританія планує купити для України ракети великої дальності.

Також повідомлялося, що окупанти планують запустити серійне виробництво крилатих ракет Х-50, що може означати посилення ракетних ударів по Україні восени.

Хоча у ЗСУ вважають, що росія не зможе накопичити навіть третину колишнього запасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: