На Луганщині окупанти змушують бюджетників шукати у небі українські безпілотники

Читать на русском
В деяких окупованих населених пунктах Луганської області загарбники залучатимуть працівників бюджетної сфери до патрулювання неба.
zaxid.net

В деяких окупованих населених пунктах Луганської області загарбники залучатимуть працівників бюджетної сфери до патрулювання неба.

Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграмі.

За його словами, після декількох пожеж на базах та нафтосховищах й «інших неприємностей» на окупованих територіях, у так званій ЛНР вирішили ввести превентивні заходи. Замість ППО, небо відтепер патрулюватимуть працівників бюджетної сфери. Зокрема, вони видивлятимуться українські безпілотники.

«Замість ППО або станцій РЕБ на вулиці, зокрема у Ровеньках та Довжанську, виведуть працівників бюджетної сфери. Протягом наступних двох тижнів чергові групи патрулюватимуть небо, шукаючи безпілотники», – розповів начальник області.

Також Лисогор повідомив, про ситуацію на фронті. Він наголосив, що вже котрий місяць росіяни пробують штурмувати Білогорівку, але щодня українські військові їх зупиняють на підступах до населеного пункту.

«Українські захисники роблять все можливе в цій оборонній операції, знижуючи атакуючий потенціал ворога. Противник зазнає втрат в особовому складі і техніці, знижується його моральний стан», – додав голова ОВА.

Напередодні також стало відомо, що у Луганській області російські військові дислокуються у школах і при цьому змушують викладачів продовжувати навчання.

Також нещодавно стало відомо, що у Кремінній окупанти викрадають людей та утримують їх на звірофермі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: