У Луганській ОВА розповіли про свавілля росіян на окупованій території

Читать на русском
Окупанти продовжують затримувати місцеве населення, яке має відмінні від них погляди, або просто не сподобалися.
Ілюстративне фото

У Кремінній російські окупанти викрадають людей та утримують їх на звірофермі.

Про це повідомили у Луганській обласній військовій адміністрації.

Зазначається, що окупанти затримують людей через нібито співпрацю з Україною.

«Окупанти продовжують затримувати місцеве населення, яке має відмінні від них погляди, або просто не сподобалися. Люди зникають у невідомому напрямку і часто не повертаються. Одне з місць, де утримують українців, - територія колишньої звіроферми біля Кремінною. Саме там, за словами свідків, перебуває частина людей, затриманих на Сватівщині за підозру в співпраці з Україною», - йдеться у повідомленні.

Крім того, так звані податківці «лнр» перевіряють установчі документи юридичних осіб, та погрожують останнім тим, що до кінця 2023 року ці папери мають бути приведені у відповідність до норм російського законодавства.

«Організації, які не подадуть заяву про реєстрацію нових версій установчих документів до 31 грудня, підлягають виключенню з реєстру юридичних осіб», - додають в ОВА.

Начальник Луганської обладміністрації Артем Лисогор наголосив, що росіяни продовжують використовувати артилерію та авіацію, проте Сили оборони роблять все можливе для максимального ураження ворога.

«Артилерійськими обстрілами з боку росіян минулої доби були вражені Новоселівське, Невське, Діброва та Білогорівка», - додав він.

Нагадаємо, в окупованому Луганську активісти громадського руху спротиву окупації «Жовта стрічка» провели акцію на підтримку України.

Також повідомлялося, що російські військові планують розробити нову стратегію для боротьби з українським підпіллям на тимчасово окупованих територіях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: