В окупованому Луганську рух опору провів акцію на підтримку України

Читать на русском
Попри те, що місто вже 9 років перебуває в російській окупації, люди й надалі нагадують росіянам, що вони в чужому для них місті.
Центр нацспротиву

В окупованому Луганську активісти громадського руху спротиву окупації «Жовта стрічка» провели акцію на підтримку України.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

Попри те, що місто вже 9 років перебуває в російській окупації, люди й надалі нагадують росіянам, що вони в чужому для них місті.

Зазначається, що попри те, що місто вже 9 років перебуває в російській окупації, люди й надалі нагадують росіянам, що вони в чужому для них місті.

«Місцеві чинять спротив й чекають на звільнення, яке неодмінно настане, а кожна така акція лише знижує моральний дух ворога й вказує на його безпорадність у спробах подавити українське підпілля», - йдеться у повідомленні.

У Центрі нацспротиву кажуть, що активісти «Жовтої стрічки» також проводять флешмоб на тимчасово окупованих територіях, під час якого наносять на рублі українські гасла й нагадують окупантам, що вони лише тимчасові намісники.

Як повідомлялося раніше, в анексованому Криму окупанти посилюють заходи з пошуку українського підпілля.

Нагадаємо, що російські військові планують розробити нову стратегію для боротьби з українським підпіллям на тимчасово окупованих територіях.

Також у росії судитимуть п'ятьох українських військових, які нібито збиралися організувати підпілля у Мелітополі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: