Окупанти атакували Марганець і Нікополь, є постраждалі

Читать на русском
Зокрема, у Марганці пошкоджені дві адміністративні будівлі, руйнувань зазнали вісім приватних будинків, одна п'ятиповерхівка й один двоповерховий будинок.
facebook.com/dniproODA

Російська окупаційна армія надвечір вівторка, 25 квітня, вдарила з важкої артилерії по містах Марганець і Нікополь Дніпропетровської області. Внаслідок чого є постраждалі серед цивільного населення.

Про це Дніпропетровська обласна військова адміністрація повідомила у Фейсбуці, з посиланням на регіональне управління ДСНС.

Як зазначається, у Марганці внаслідок російського обстрілу постраждали дві жінки віком 64 і 77 років. Вони лікуватимуться амбулаторно.

Ворожим вогнем у місті пошкоджені дві адміністративні будівлі, руйнувань зазнали вісім приватних будинків, одна п'ятиповерхівка й один двоповерховий будинок.

Також знищені дві господарські споруди, ще 12 - понівечені, побиті газогін і лінії електропередач.

Крім того, через обстріл загорівся гараж. Станом на цей час пожежа приборкана.

Водночас, у Нікополі ударами російських військ пошкоджені приватне підприємство, багатоквартирний будинок, магазин й автомобілі. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється.

Нагадаємо, окупанти сьогодні вранці, 25 квітня, обстріляли центр Куп'янська Харківської області. Було влучання у будівлю Краєзнавчого музею.

Пізніше стало відомо, що дві жінки загинули і ще десять людей зазнали поранень різного ступеня.

За останню добу, 25 квітня, було зафіксовано обстріли чотирьох прикордонних громад Сумщини, зокрема, 70 «прильотів» по області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: