Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано 70 «прильотів» по області

Читать на русском
Внаслідок обстрілу на території одного підприємства пошкоджено лінію електромережі, приміщення автогаража та вікна в приміщенні пилорами.
armyinform

Російські окупаційні війська не припиняють обстрілів прикордоння Сумської області. За останню добу, 25 квітня, було зафіксовано обстріли чотирьох прикордонних громад.

Про це прес-служба Сумської ОВА повідомляє у Telegram-каналі.

Зазначається, що по Юнаківській громаді з території країни-агресора було здійснено артилерійський обстріл. Там зафіксовано чотири прильоти.

«Внаслідок обстрілу на території одного підприємства пошкоджено лінію електромережі, приміщення автогаража та вікна в приміщенні пилорами. Також по території громади зафіксовано два прильоти з міномета», - сказано в повідомленні.

У Білопільській громаді ворог вдарив по території з мінометів. Там зафіксовано 25 прильотів з міномета та 17 з артилерії. Внаслідок артобстрілу пошкоджено домогосподарство.

«Хотінська громада: росіяни били з мінометів - 9 прильотів. Пошкоджено лінію електромережі. Есманська громада: з території рф здійснено 4 мінометних обстріли - 13 прильотів», - повідомили в ОВА.

Нагадаємо, окупанти сьогодні вранці, 25 квітня, обстріляли центр Куп'янська Харківської області. Було влучання у будівлю Краєзнавчого музею.

Пізніше стало відомо, що дві жінки загинули і ще десять людей зазнали поранень різного ступеня. Обстріл росіян також прокоментував президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: