У ГУР відповіли на заяви Білого дому про можливий наступ росіян

Читать на русском
За словами Юсова, розвідці відомі всі плани ворога і зараз спостерігаються лише окремі спроби рф покращити своє тактичне становище.
Фото: УНІАН

Українська розвідка не бачить передумов до того, що росія готується розпочати новий масштабний наступ.

Про це в ефірі телемарафону заявив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов, коментуючи нещодавні повідомлення Білого дому.

Скільки дедлайнів захоплення Донбасу провалили російські окупантиРосійські війська провалили вже близько десяти дедлайнів захоплення Донецької та Луганської областей, встановлених путіним.

За словами спікера, розвідці відомі всі плани ворога і зараз спостерігаються лише окремі спроби рф поліпшити своє тактичне становище.

«Ми бачимо, що вони поступово переходять до оборони. Говорити про те, що готуються нові масштабні наступальні дії, ми не можемо. Власне, ось цей «великий зимовий наступ» закінчився великим пшиком», – резюмував Юсов.

Нагадаємо, 24 квітня координатор зі стратегічних комунікацій Білого дому Джон Кірбі заявив, що окупанти можуть зробити ще одну спробу настання. За його словами, росіяни чекають на покращення погодних умов, щоб атакувати позиції ЗСУ на окремих ділянках фронту.

Раніше в ISW розповіли, що армія російських загарбників не має ресурсів для проведення кількох широкомасштабних наступальних операцій одночасно.

А начальник ГУР МО Кирило Буданов повідомив, що росія перейшла до стратегічної оборонної операції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: