СБУ затримала ексрозвідника Червінського – ЗМІ

Читать на русском
Служба безпеки України затримала колишнього виконувача обов’язків командира однієї із частин Сил спецоперації Романа Червінського у справі про ракетний обстріл рф аеродрому «Канатове
Служба безпеки України \ Труха

Служба безпеки України затримала колишнього виконувача обов’язків командира однієї із частин Сил спецоперації Романа Червінського у справі про ракетний обстріл рф аеродрому «Канатове».

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела у правоохоронних орагах.

«Червінському, якому спецслужба оголосила підозру 21 квітня, затримали на Тернопільщині вранці у понеділок. Суд має обрати йому запобіжний захід 25 квітня. Раніше Офіс генпрокурора зазначав, що клопотатиме про арешт фігуранта», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару загинув командир військової частини, ще 17 військовослужбовців зазнали поранень. Крім того, було знищено двох винищувачів Повітряних сил ЗСУ, а злітна смуга та будівлі отримали значні пошкодження.

У ФСБ росії тоді заявляли, що до спроби викрадення російського літака нібито причетні українські розвідники та журналіст-розслідувач проекту Bellingcat Христо Грозєв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: