Дайте достатньо зброї: Данілов закликав припинити підштовхувати Україну до переговорів

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов закликає припинити постійно саджати Україну за стіл переговорів.
Reuters

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов закликає припинити постійно саджати Україну за стіл переговорів.

Про це він написав у Facebook.

Данілов відповів авторам «мирних ініціатив» для України, які часто повторюють російські наративи та намагаються підштовхнути до перемовин.

«Коли мета російського агресора залишається незмінною – знищення України, ініціативи мирного врегулювання, що звучать останнім часом, – це ніщо інше як проросійська миротворчість», – заявив він.

Секретар РНБО наголосив, що ліпше Україні дати необхідну зброю, адже лише таку аргументи розуміє російська федерація.

«Не треба нас постійно садити за стіл переговорів, дайте нам достатньо зброї. Зброя – найкращий посередник і єдиний зрозумілий для РФ аргумент спілкування», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто виступив за те, щоб посадити Україну та росію за стіл переговорів. Посередником, на його думку, повинен виступити Китай.

Також повідомлялося, що Франція розраховує, що переговори між Україною та росії будуть влітку, і теж просить Китай допомогти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: