Прикордонники відбили чотири ворожі атаки у Бахмуті, знешкодивши окупантів

Читать на русском
За добу українським військовим вдалося відбити чотири ворожі атаки у Бахмуті та знешкодити 13 окупантів.
Державна прикордонна служба України

За добу українським військовим вдалося відбити чотири ворожі атаки у Бахмуті та знешкодити 13 окупантів.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України в Telegram.

Бої за Бахмут: хто з військово-політичного керівництва України приїжджав у місто та його околиціНайчастіше у Бахмуті та на Бахмутському напрямку буває Олександр Сирський. Хтось ще з військово-політичного керівництва приїжджав туди – на інфографіці.

«За добу у Бахмуті прикордонники відбили 4 атаки та знешкодили 13 окупантів. Тричі противник атакував уночі, ще одну спробу прориву здійснив вдень», – йдеться в повідомлені.

Усі спроби противника подолати лінію оборони були марними. Зазначають, що ворожі піхотні хвилі бійці ДПСУ зустрічали вогнем зі стрілецької зброї, а одну зі штурмових груп закидали гранатами.

«Орієнтовні втрати ворога склали 13 осіб: 6 – вбито, ще 7 – поранено», – додають у повідомленні.

Відзначимо, США ще в січні очікували, що російські війська захоплять Бахмут – вони попередили Україну про можливе оточення військ у місті та пропонували скоротити втрати та відступити. Але Україна проігнорувала попередження та продовжила оборону.

Раніше президент Володимир Зеленський назвав дві причини, чому ЗСУ мають утримати місто. Він також розповідав про можливі наслідки поразки України у Бахмуті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: