Окупанти тримають у Чорному морі два підводних човни з «Калібрами» – ОК «Південь»

Читать на русском
Російські окупаційні війська тримають на бойовому чергуванні в Чорному морі 11 кораблів, серед яких 2 підводних ракетоносії.
Getty Images

Станом на суботу, 22 квітня, російські окупаційні війська тримають на бойовому чергуванні в Чорному морі 11 кораблів, серед яких 2 підводних ракетоносії з ракетами «Калібр».

Про це в Фейсбуці повідомляє прес-служба ОК «Південь».

«Ситуація в зоні відповідальності Сил оборони півдня залишається складною, але ми продовжуємо свою бойову роботу. У Чорному морі вороже корабельне угруповання складається з 11 одиниць, серед яких 2 підводних ракетоносії, споряджені 8 «Калібрами», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що також, минулої доби фіксувалася підвищена активність ворожих атак розривними гранатами з дронів-розвідників.

«Відверто полюючи на мирних мешканців Антонівки і Берислава, окупанти з лівобережжя скинули 7 гранат з таких дронів. На щастя, люди зуміли уникнути ураження», - додають у командуванні.

Нагадаємо, російська окупаційна армія може готувати ракетний удар по Одесі до своїх «сакральних дат» у травні.

Раніше повідомлялося, що росія збільшила корабельне угруповання у Чорному морі. На бойовому чергуванні перебувають дванадцять ворожих кораблів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: