У Курській області рф заявили про обстріли, декілька сіл залишилися без світла

Читать на русском
Курську область російської федерації у суботу, 22 квітня, нібито обстріляли Збройні сили України. Без електрики залишилися кілька сіл.
Укрінформ

Курську область російської федерації у суботу, 22 квітня, нібито обстріляли Збройні сили України. Без електрики залишилися кілька сіл.

Про це повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт.

«Бавовна» у Бєлгороді: на яких об'єктах прикордонного міста цього року відбувалися вибухи та пожежіВибухи та пожежі у російському Бєлгороді та області за цей рік – на інфографіці. Усього було більше двох десятків інцидентів.

Він заявив, що в області було зафіксовано понад 20 прильотів. Жертв і руйнувань у населених пунктах немає, але пошкоджено мережі електропостачання.

«Вранці ЗСУ обстріляли Рильський район. З боку України зафіксовано понад 20 прильотів. Жертв і руйнувань у населених пунктах немає, але пошкоджено мережі електропостачання. Без електрики залишаються жителі села Обеста, сіл Локоть і Новоіванівка», – йдеться у дописі.

Губернатор додав, що наразі бригади не відновлюють електрику через можливу небезпеку.

Нагадаємо, ввечері 20 квітня в російському Бєлгороді пролунав потужний вибух, внаслідок чого на вулиці утворилася вирва діаметром 20 метрів. У Міноборони рф майже відразу визнали, що при виконанні польоту літака Су-34 над містом стався «позаштатний сход авіаційного боєприпасу».

Пізніше з'явилося повне відео падіння та вибуху авіабомби у Бєлгороді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: