В канадському аеропорту викрали золото на 15 млн доларів – Reuters

Читать на русском
Канадська поліція розслідує крадіжку цінностей в аеропорту Торонто на 20 мільйонів канадських доларів, що еквівалентно майже 15 млн доларів США.

У міжнародному аеропорту Торонто сталася крадіжка золота та інших цінностей на загальну суму 20 мільйонів доларів, що еквівалентно майже 15 млн доларів США.

Про це повідомляє Reuters.

Повідомляється, що цінності були викрадені у понеділок, 17 квітня, зі сховища в міжнародному аеропорту Торонто Пірсон. Але тільки зараз ця інформація оприлюднена.

«Це дуже рідкісний випадок», – заявив інспектор поліції Стівен Дуйвестейн на брифінгу для журналістів.

Дуйвестейн уточнив, що злочин стався у вантажному терміналі аеропорту, коли вантаж був готовий до відправки на рейс до Франкфурта (Німеччина). Після прибуття літака ввечері в понеділок вантаж доставили на склад – за звичайною процедурою. Але через деякий час він зник.

Через деякий час поліція повідомила про зникнення золота. Про затримання підозрюваних чи перебування вкраденого майна наразі не повідомляється.

Пограбування викликало великий резонанс у суспільстві, оскільки сталося в одному з найбільших аеропортів Канади. Поліція закликає свідків події або людей, які мають будь-яку інформацію, пов'язану з цим пограбуванням, звернутися до правоохоронних органів.

Нагадаємо, СБУ розшукала активи президента «Мотор Січі» В'ячеслава Богуслаєва на сотні мільйонів гривень. Серед вилученого – раритетні автомобілі та вогнепальна зброя, а також Скіфське золото та предмети античних часів та Київської Русі. Це майно намагалися приховано вивезти з України, щоб уникнути його арешту.

Також повідомлялося, що з Інституту раку вкрали інструменти на 10 мільйонів гривень.

Також відомо, що в Одесі обікрали музей старовинної зброї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: