Генштаб: ЗСУ відбили більше 60 атак окупантів, найзапекліші бої ведуться за Бахмут

Читать на русском
На чотирьох напрямках Сили оборони України відбили понад 60 атак. Найгарячіша точка, як і раніше – Бахмут.
Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти ціною великих втрат ведуть наступ на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках – там було відбито понад 60 атак. Найзапекліші бої ведуться за Бахмут.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Скільки дедлайнів захоплення Донбасу провалили російські окупантиРосійські війська провалили вже близько десяти дедлайнів захоплення Донецької та Луганської областей, встановлених путіним.

Минулої доби окупанти завдали 23 авіаційних ударів, застосували близько 10 безпілотників (8 знищено), здійснили 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна ситуація без істотних змін.

На Лиманському напрямі противник намагався поліпшити тактичне становище, вів безуспішні наступальні дії районі Серебрянського лісництва.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії, точаться важкі бої за місто Бахмут.

На Авдіївському напрямку окупанти вели наступальні дії в районах Кам'янки, Первомайського та Невельського Донецької області – успіху не мали.

На Мар'їнському напрямі минулої доби наші захисники відбили численні ворожі атаки в районах Мар'їнки та Перемоги Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється. За добу було обстріляно понад 40 населених пунктів.

Авіація Сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах окупантів, а підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби вразили 5 пунктів управління супротивника.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил ЗСУ, за останні місяці було знищено щонайменше півтори тисячі повітряних цілей ворога.

На інфографіці «Слово і діло» – інтервали між російськими масованими ракетними обстрілами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: