Російські силовики планують розробити нову стратегію для боротьби з партизанами

Читать на русском
Російські військові планують розробити нову стратегію для боротьби з українським підпіллям на тимчасово окупованих територіях.
sprotyv.mod.gov.ua

Російські військові планують розробити нову стратегію для боротьби з українським підпіллям на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Стало відомо, що в Москві, під головуванням директора ФСБ рф Бортнікова відбулось засідання національного антитерористичного комітету, щоб «удосконалити профілактику тероризму у сфері освіти та молодіжного середовища». Нібито ворог має намір приділити особливу увагу питанням протидії так званій ідеології тероризму і неонацизму серед молоді на тимчасово окупованих територіях.

«Та, фактично, російські силовики намагаються знайти нові шляхи тиску на підпілля на ТОТ. Адже поточні заходи не дають бажаного результату», – йдеться в повідомленні.

Водночас окупаційна адміністрація має намір посилити відповідальність за поширення інформації проукраїнського характеру та виявлення осередків руху опору.

Варто підкреслити, що окупанти бояться спротиву партизанів, тому все частіше починають піднімати такі питання.

«Проте їм ніколи не вдасться впоратися з нашим підпіллям, росіяни не розуміють, що ми на своїй землі і будемо продовжувати боротися за незалежність», – наголошують у Центрі.

Нагадаємо, у росії судитимуть п'ятьох українських військових, які нібито збиралися організувати підпілля у Мелітополі.

Тим часом у Криму зростають проукраїнські настрої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: