Російські окупанти віддали на розграбування завод «Азовсталь» – Андрющенко

Читать на русском
Ворог віддав на розграбування завод Азовсталь, для цього окупанти створили відверту фінансову прокладку-пустишку.
Укрінформ

Ворог віддав на розграбування завод «Азовсталь», для цього окупанти створили відверту фінансову прокладку-пустишку.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Росіяни оголосили, що «Азовсталь» переходить під керівництво «Корпорация развития Добасса».

«Якщо стисло, то все каже про те, що Азовсталь віддали на відкуп та розграбування... Для того створили відверту фінансову прокладку-пустишку», – йдеться в повідомленні.

Як пише Андрющенко, пошук по новинах видає, що КРД – спеціально створена минулого року корпорація великого та середнього бізнесу росії нібито для покращення життя в «ДНР». Проте він зазначив, якщо продовжити шукати далі, то можна знайти сайт КРД на якому заповнено лише одну сторінку, є лише контактні телефони. Пошук за номером телефону виявив, що за ним обліковується не якась там Корпорація Донбасу, а цілком російське відділення аудиторської контори, а ще – інженерна агенція АСД-проєкт.

«І ще, і ще і все веде до Санкт-Петербурга. При тому, період реєстрації КРД співпадає з періодом заходу Беглова в Маріуполь», – додав Андрющенко.

Радник наголошує, що всі гучні про якісь нереальні «інвестпарки на Азовсталі» очікувано виявились просто мародерством металобрухту тотального масштабу для приватної кишені керівництва рф.

Нагадаємо, генерал-лейтенанта армії рф Андрія Мордичева, який наказував обстрілювати цивільних на Донеччині і керував штурмом «Азовсталі», заочно судитимуть.

Також писали, що у тимчасово окупованому Маріуполі продовжує зростати смертність. На Старокримскому цвинтарі нещодавно виявили великий сектор свіжих поховань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: