Найзапекліші бої продовжуються за Бахмут та Мар'їнку – зведення Генштабу

Читать на русском
Окупанти, незважаючи на численні втрати, продовжують атакувати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Українські військові за добу відбили 49 атак росіян на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Як зазначається у зведенні Генштабу, найзапекліші бої продовжуються за Бахмут та Мар'їнку.

Минулої доби противник завдав 19 авіаційних ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Які події та заяви свідчать про невідворотність контрнаступу УкраїниУкраїна готується до контрнаступу – які події та заяви керівництва говорять про його невідворотність.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямах оперативна обстановка без істотних змін, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Лиманському напрямі окупанти вели безуспішні наступальні дії поблизу населених пунктів Діброва та Білогорівка.

Тривають тяжкі бої за Бахмут. На цьому ж напрямі російські війська провели безуспішні атаки в районах Богданівки та Предтечине.

На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії у напрямку Північного.

На Мар'їнському напрямку минулої доби українські військові відбили численні ворожі атаки в районі населеного пункту Мар'їнка Донецької області.

На Шахтарському напрямку минулої доби ворог наступальних дій не проводив, на Запорізькому та Херсонському напрямах – тримає оборону.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 3 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 3 пункти управління, 3 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад боєприпасів, станцію радіолокації та станцію радіоелектронної боротьби.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, росія планує запустити серійне виробництво крилатих ракет Х-50, що може означати посилення ракетних ударів по Україні восени.

На інфографіці «Слово і діло» – інтервали між російськими масованими ракетними обстрілами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: