Британія запровадила санкції проти Оксани Марченко та сімей мільярдерів рф

Читать на русском
У список потрапили члени сімей російського підприємця Володимира Євтушенка, члена Ради Федерації від Дагестану, мільярдера Сулеймана Керімова та депутата Держдуми і мільярдера Андрія Скоча.
Скріншот

Велика Британія додала до списку санкцій дружину Віктора Медведчука Оксану Марченко.

Про це свідчить оновлений перелік санкцій Сполученого Королівства.

Крім того, Лондон запровадив санкції щодо членів сімей російського мільярдера Володимира Євтушенка, члена Ради Федерації від Дагестану, мільярдерів Сулеймана Керімова та Андрія Скоча.

Під санкції також потрапив холдинг USM Алішера Усманова та двох пов'язаних із підприємцем компаній — Curzon Square Ltd та Hanley Ltd.

Крім того, тепер під британськими обмеженнями знаходяться кіпрські юристи Христодулос Вассіліадес та Деметріс Іоаннідес.

Перший, згідно з документом, надавав послуги Усманову та обіймає посаду директора у Sberbank Investments Limited, другий — надавав послуги Роману Абрамовичу.

Нагадаємо, Служба безпеки України Івано-Франківської області оголосила у розшук дружину проросійського політика кума російського диктатора Віктора Медведчука - Оксану Марченко.

При цьому, 7 лютого Марченко заочно повідомили про підозру. За версією слідства, компанії, кінцевим бенефіціаром яких вона є, фінансували Росгвардію і російське МВС.

Нещодавно суд заарештував її активів на 5,6 млрд гривень.

Раніше Норвегія запровадила новий пакет санкцій проти росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: