Росіян відправляють працювати на захоплені території через кадровий голод – ЦНС

Читать на русском
Російська федерація відправляє своїх громадян працювати на окуповані території України, бо місцеве населення відмовляється співпрацювати.
Getty Image

Російська федерація відправляє своїх громадян працювати на окуповані території України, бо місцеве населення відмовляється співпрацювати.

Про це пише Центр національного спротиву.

В окупантів залишаються проблеми з фахівцями середньої ланки. Після невдалих спроб росіян залучити місцеве населення до співпраці, вони налагодили систему «відряджень» для росіян.

«Більшість керівних посад в окупаційних адміністраціях та структурах майже відразу зайняли росіяни. Проте залишаються серйозні проблеми з працівників середньої ланки. Росіяни постійно шукають працівників серед місцевих, проте це не працює і окупанти мусять застосовувати значно важчий та ресурсно дорожчий процес «відряджень» на ТОТ працівників з рф», – йдеться в повідомленні.

Також у Центрі повідомляють, що місцеві гауляйтери вже відчувають наростання напруги і для того, аби й ті колаборанти, які вже працюють на росіян, не втекли, в них вилучають закордонні паспорти. Зокрема. таку практику почали застосовувати щодо Мелітопольських колаборантів.

«Центр національного спротиву закликає місцевих колаборантів вже піти на співпрацю з українськими силами оборони. Адже тоді, коли ви перестаєте бути потрібними для росіян, шанси на виживання значно зменшуються», – додають у дописі.

Раніше повідомляли, що кремль намагається переконати росіян, що контролює ситуацію на окупованих територіях України, хоча їхня більша частина залишається зоною активних бойових дій.

Тим часом ворог продовжує намагатися виконати план примусової паспортизації мешканців тимчасово захоплених регіонів. Зокрема застосовується новий інструмент спонукання населення до отримання російських паспортів. Цього разу, росіяни обіцяють мешканцям Херсонщини видати державні житлові сертифікати, які призначені для придбання житла на території рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: