Окупанти вигадали нову схему, як на Херсонщині змусити людей отримати паспорт рф

Читать на русском
Окупанти вигадали нову схему, щоб змусити жителів Херсонської області отримати російські паспорти.
sprotyv.mod.gov.ua

Окупанти вигадали нову схему, щоб змусити жителів Херсонської області отримати російські паспорти.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Ворог продовжує намагання з виконання плану примусової паспортизації мешканців тимчасово захоплених регіонів. Зокрема застосовується новий інструмент спонукання населення до отримання російських паспортів», – йдеться в повідомленні.

Цього разу, загарбники обіцяють видати державні житлові сертифікати, які призначені для придбання житла на території рф.

Зокрема, окупанти розповідають, що херсонці можуть укласти угоду та оселитися в нові квартири «в безпечних регіонах рф». Середня сума еквівалентна одному такому сертифікату складає близько 2,928 млн російських рублів, він покриває вартість житла в таких населених пунктах як Ставрополь чи Краснодар.

«Проте зауважимо, що темпи паспортизації низькі й навіть така агітація не допомагає виконати план, який поставила перед колаборантами Москва», – додають у Центрі.

Тоді як у Запорізькій області загарбники вигадують нові обмеження, щоб змусили мешканців отримати російський паспорт. Зокрема, тепер усі фермери мають отримати дозвіл від окупантів для роботи в полях. Умовою для отримання дозволу є звісно ж російський паспорт.

У Мелітополі окупанти не здійснюють розрахунки та виплати без паспорта окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: