На окупованому Запоріжжі знищили понад 15 ворожих військових угруповань

Читать на русском
Протягом двох тижнів на території окупованої території Запорізької області було знищено понад 15 військових угруповань.
Getty Image

Протягом двох тижнів на території окупованої території Запорізької області було знищено понад 15 військових угруповань.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Сьогодні можна підводити підсумки двох тижнів – двох тижнів інтенсифікації вибухів у Мелітополі. За два тижні на тимчасово окупованій частині Запорізької області було знищено більш ніж 15 військових угруповань ворога, з них сім було безпосередньо на території міста Мелітополь», – заявив він.

Він зазначив, що найчастіше ворог «не встигав» слідкувати за технікою безпеки на аеродромі Мелітополя, куди окупанти спочатку упродовж трьох днів звозили військове обладнання та боєприпаси. Така ж сама ситуація відбувалась і на території мелітопольського депо, де ворог спочатку розмістив свою базу з ремонту військової техніки, потім базу зі сховища палива, як для військової техніки, так і для залізничного транспорту. Однак на обох базах росіян протягом двох тижнів активно лунали вибухи.

Федоров наголошує, що колаборанти в паніці. Після вибухів у Мелітополі окупанти почали замінювати зрадників. Так, за два останні тижні, замінили 4 так звані голови місцевих адміністрацій.

«Одразу після вибуху з Зубарєвим, буквально через 4 години представили вже нового гауляйтера з росії. Така ж ситуація в Приазовському, Костянтинівці і Кирилівці. Тож ерефівці зараз замінюють зрадників на «в доску своїх», – додав міський голова Мелітополя.

Раніше повідомляли, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області окупанти використовують лікарні на власний розсуд. Зазвичай, облаштовують медзаклади під шпиталі для своїх військових.

Додамо, українські бійці за минулу добу, 8 квітня, ліквідували майже 500 окупантів, а також знищили ББМ, БПЛА та іншу техніку ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: