У рф заявили про обстріл села у Бєлгородській області

Читать на русском
В Бєлгородській області нібито під обстріл потрапило село Вознесенівка Шебекинського міського округу.
t.me/vvgladkov

В Бєлгородській області нібито під обстріл потрапило село Вознесенівка Шебекинського міського округу.

Про це повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладкова.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Він заявив, що у неділю, 9 квітня, під нібито обстріл зі сторони українських військових потрапило село Вознесенівка, що знаходиться у Бєлгородській області.

За словами губернатора, снаряди пошкодили два приватні домоволодіння та господарські будівлі. Також є руйнування на території сільськогосподарського підприємства, там пошкоджено дах та стіни складського приміщення.

При цьому жертв та постраждалих у результаті атаки немає.

Нагадаємо, у суботу, 8 квітня, жителі окупованого Криму повідомляли про вибухи, зокрема їх було чутно у Феодосії. Внаслідок атаки, ймовірно, була знищена російська система С-300.

Крім цього, у п'ятницю, 7 квітня, у російському місті Воронеж було чутно гучний звук, схожий на вибух, неподалік авіаційного заводу «ВАСО». А 6 квітня ЗМІ повідомили про масштабну пожежу на околиці тимчасово окупованого Сімферополя. За словами місцевих жителів, перед цим вони почули, як щось вибухає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: