ЗМІ дізналися подробиці суботніх вибухів у Феодосії

Читать на русском
Внаслідок вибухів, що пролунали 8 квітня на заході Криму у тимчасово окупованій Феодосії, ймовірно, була знищена російська система С-300.
Крымский ветер

Внаслідок вибухів, що пролунали 8 квітня на заході Криму у тимчасово окупованій Феодосії, ймовірно, була знищена російська система С-300.

Про це повідомляє «Кримський вітер».

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

ЗМІ зазначають, що за попередніми даними, по Феодосії було випущено дві ракети, а не одну, як стверджував окупаційний голова Криму Сергій Аксьонов. Він запевняв, що вибухи були пов'язані з роботою протиповітряної оборони, яка знищила ракету. Проте саме друга ракета могла вдарити у зенітно-ракетний комплекс С-300.

Також додають, що троє військових російської армії отримали поранення.

«Одну ракету збила ППО, друга поцілила у систему С-300 та підірвала її. Поранено трьох військових. Судячи з фото вибуху, ракета цілилася на місце розташування ЗРК неподалік села Піонерське», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у суботу, 8 квітня, жителі окупованого Криму повідомляли про вибухи, зокрема їх було чутно у Феодосії.

Крім цього, 6 квітня ЗМІ повідомили про масштабну пожежу на околиці тимчасово окупованого Сімферополя. За словами місцевих жителів, перед цим вони почули, як щось вибухає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: