Міноборони рф розробило методички для боротьби з танками Leopard

Читать на русском
В Міноборони російської федерації розробили методички для боротьби з танками західного виробництва, які надходять на озброєння ЗСУ.
Getty Image

В Міноборони російської федерації розробили методички для боротьби з танками західного виробництва, які надходять на озброєння ЗСУ.

Про це повідомив начальник Центру бойової підготовки в Муліно Євген Аріфулін.

Підготовка до контрнаступу: скільки та яких танків Україна чекає від союзниківСоюзники пообіцяли Україні сотні західних та модернізованих радянських танків. На інфографіці – на яку техніку чекає Україна і скільки вже поставлено.

Він заявив, що у Муліно нібито вже готують екіпажі танків «безпосередньо для танкової дуелі», а на полігоні тренують спеціальних операторів дронів, снайперів та кулеметників.

«Хороший кулеметник, хороший снайпер позбавлятиме танк «зору», а гранатометники – його розстрілювати. Нове – це добре забуте старе», - заявив представник російського відомства.

Аріфуліна зазначає, що саме так раніше «діди воювали» – створювали спеціальні групи боротьби з танками.

Нагадаємо, 27 березня Збройні сили України отримали від Німеччини партію танків Leopard 2. Пізніше стало відомо, що Німеччина передала більше танків, ніж було погоджено.

Іспанія «відразу після Великодня» відправить в Україну перші шість бойових танків Leopard 2A4.

Додамо, Україна орієнтовно у квітні-травні планує контрнаступ. За останні місяці західні партнери пообіцяли в якості допомоги цілий «мікс» танків – американські Abrams, британські Challenger, німецькі Leopard, радянські Т-72, польські Twardy, французькі AMX-10 RC. «Слово і діло» порівняло їхні основні характеристики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: