В ОГП розповіли, скільки за добу загинуло цивільних на Донбасі від російських обстрілів

Читать на русском
Росіяни обстріляли ракетами, артилерією та реактивними системами залпового вогню Град населені пункти півночі Донецької області.
Ілюстративне фото

Окупаційні війська протягом минулої доби, 4 квітня, обстріляли ракетами, артилерією та реактивними системами залпового вогню «Град» населені пункти півночі Донецької області, внаслідок чого загинули 6 людей, ще 7 зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-служба Офісу Генпрокурора у Телеграмі.

Зазначається, що в епіцентрі російських ударів опинилися житлові квартали. Під час атак загинули двоє працівників шахти у Торецьку: гірничий диспетчер та медична сестра. У Красногорівці загинула продавчиня, а у селі Ласточкіне Покровського району — троє чоловіків.

При цьому, під час обстрілів Бахмута, Гірника та села Очеретине поранення різного ступеню тяжкості отримали семеро цивільних.

Через вибухові хвилі та уламки снарядів пошкоджено адміністративну будівлю, багатоквартирні та приватні житлові будинки, господарські споруди.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що у Костянтинівці на Донбасі внаслідок обстрілів загинули шестеро мирних мешканців - троє жінок та троє чоловіків.

Також в ООН розповіли скільки українців загинуло в березні внаслідок російського вторгнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: