Трамп заарештований і чекає на висунення звинувачень

Читать на русском
Арешт було здійснено в офісі окружного прокурора Манхеттена в нижньому Манхеттені. Наразі Трамп перебуває під вартою, незабаром у експрезидента знімуть відбитки пальців.
Фото: Getty Images

Колишнього президента США Дональда Трампа заарештували у Нью-Йорку.

Про це увечері 4 квітня повідомило видання CNN.

У Нью-Йорку готуються до масштабних протестів через справу Трампа – ЗМІХоча Трамп прибуде до суду лише 4 квітня, місто вже готується до його візиту. Навколо маєтку Трамп-тауер на Манхеттені зводять барикади

Арешт було здійснено в офісі окружного прокурора Манхеттена в нижньому Манхеттені. Наразі він перебуває під вартою поліції.

Зазначається, що незабаром у експрезидента знімуть відбитки пальців. Також поліцейські зроблять у відділку фото Трампа в анфас та у профіль.

Потім Трампа мають доставити до зали суду, де йому висунуть офіційні звинувачення. При цьому на політика навряд чи будуть одягати наручники, оскільки він все одно залишатиметься під постійним наглядом правоохоронців.

Нагадаємо, суд присяжних у Нью-Йорку запідозрив Трампа у виплаті грошей за мовчання порноакторці Стормі Деніелс.

За версією слідства, фінансові платежі були таємно здійснені під час президентської кампанії 2016 з метою замовчування інформації про позашлюбні сексуальні стосунки. Це перший в історії США випадок, коли нинішній чи колишній президент зіткнувся із кримінальними звинуваченнями.

Раніше адвокат Трампа заявив, що колишній президент не піде на угоду про визнання вини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: