Росіяни понад 100 разів обстріляли українські позиції на Запоріжжі

Читать на русском
За минулу добу, 31 березня, ворог здійснив 104 обстріли позицій українських захисників у Запорізькій області. Пошкоджені житлові будинки та цивільна інфраструктура.
Укрінформ

За минулу добу, 31 березня, ворог здійснив 104 обстріли позицій українських захисників у Запорізькій області. Пошкоджені житлові будинки та цивільна інфраструктура.

Про це повідомляє Запорізька ОВА у Телеграмі.

Відомо, що вчора росіяни стріляли з реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

«На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 104 обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення», – йдеться в повідомленні.

Під ворожий вогонь вчора потрапила цивільна інфраструктура в районі населених пунктів Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Новоандріївка, Чарівне, Гуляйпільське, Залізничне, Новояковлівка, Новоданилівка, Білогір'я, Ольгівське, Святопетрівка, Староукраїнка, Затишшя, Полтавка, Кам'янське, Степове, Малі Щербаки та Плавні. В ОВА додають, що загалом надійшло 46 повідомлень про руйнування будинків та квартир українців, а також пошкоджень інфраструктури.

Нагадаємо, за ніч з 30 на 31 березня російські терористи двічі обстрілювали Запоріжжя. Вдруге удар наносився з ракетних систем залпового вогню. В результаті російських терактів пошкоджені кілька об'єктів інфраструктури міста і будинки. Обійшлося без постраждалих.

Вдень 31 березня у місті знову гриміли вибухи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: