У росії скаржаться на «обстріл» прикордонних населених пунктів Курської області

Читать на русском
У неділю, 19 березня, у Курській області рф пролунали вибухи. Російська влада традиційно звинуватила в обстрілі ЗСУ.
Роман Старовойт

У неділю, 19 березня, у Курській області рф пролунали вибухи. Російська влада традиційно звинуватила в обстрілі ЗСУ.

Про це повідомляє губернатор Курської області Роман Старовойт.

Зокрема, губернатор поскаржився на нібито обстріл кількох прикордонних населених пунктів Курської області. За його словами, сьогодні, ЗСУ «завдали ударів» по селі Троїцьке Коренівського району, селі Єлизаветівка та селищі Краснооктябрьський Глушківського району. В останньому росіяни нарахували 10 прильотів.

Старовойт зазначив, що в Краснооктябрьському зафіксовано незначні пошкодження будівлі медпункту та чотирьох приватних домоволодінь. Уламками посічені вікна, фасади, дахи та паркани. Також є кілька обривів ліній електропередач.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Нагадаємо, у російському місті Ростов-На-Дону 16 березня спалахнула пожежа у будівлі прикордонної служби ФСБ. Внаслідок пожежі загинула одна людина і ще двоє постраждали.

Також повідомляли, що у тимчасово захопленому Бердянську 19 березня підірвали житло місцевого колаборанта Сергія Гиренка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: