НАБУ і САП викрили «на гарячому» суддю з Одеси

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку зафіксували факт одержання неправомірної вигоди суддею одного з райсудів Одеси.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили на одержанні 4000 тисяч доларів неправомірної вигоди суддю Київського районного суду Одеси Людмилу Салтан.

Про це повідомляють прес-служби органів.

У повідомленнях не зазначається назва суду і прізвище судді, проте, за інформацією «Слово і діло», йдеться саме про суддю Київського райсуду Одеси Людмилу Салтан.

«29 березня 2023 року НАБУ і САП спільно з СБУ викрили на одержанні 4000 доларів неправомірної вигоди суддю одного з районних судів Одеси. За даними слідства, служителька Феміди отримала кошти від громадянина за ухвалення позитивного рішення у цивільній справі на його користь. Її викрили одразу після одержання неправомірної вигоди. Попередня кваліфікація дій судді – ч. 3 ст. 368 КК України. Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про повідомлення особі про підозру», – інформує НАБУ.

Нагадаємо, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду підтвердила заочний вирок колишньому судді Сєвєродонецького райсуду Луганської області Руслану Юхимуку. Нещодавно ВАКС засудив до 11 років колонії екссуддю Бабушкінського райсуду Дніпра Андрія Леонова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: