Окупанти вночі обстрілювали Херсон, пошкоджено лікарню та пошту

Читать на русском
Крім лікарні та пошти, отримали пошкодження житлові будинки, дитячий садок, господарські споруди та автомобілі на вулиці, жертв немає
Фото з місця подійTelegram

Російські терористи в ніч на 28 березня в черговий раз били по Херсону з мінометів і артилерії. Обстріли пошкодили будівлі лікарні та Пошти, дитячого садка та кілька житлових будинків. Обійшлося без загиблих.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України у своєму Telegram.

За даними ОГПУ, в ніч з 28 березня російські терористи здійснили обстріли житлових кварталів Херсона, використовуючи міномети та артилерію.

«Ворожі снаряди влучили у будівлю Херсонської клінічної лікарні ім. А.С. Лучанського та міське відділення пошти» – вказується в повідомленні.

Крім лікарні та пошти, отримали пошкодження житлові будинки, дитячий садок, господарські споруди та автомобілі на вулиці.

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін уточнив, що під обстріл потрапив Дніпровський район міста. У будівлі лікарні в результаті обстрілу з боку терористів пошкоджено головний корпус, розбито систему опалення, майже не залишилося цілих вікон.

Нагадаємо, що російські терористи 25 березня знову завдали удару по Херсону. Цього разу влучили у пункт видачі гуманітарної допомоги. Внаслідок ворожої атаки постраждали двоє людей-41-річна жінка та 25-річний чоловік.

24 березня російські терористи випустили 301 снаряд з мінометів, РСЗВ, артилерії та інших видів озброєння по Херсонській області. В результаті обстрілів загинули 2 мирних жителі, ще 6 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: