Окупанти випустили по Херсону та області понад 300 снарядів: є жертви та поранені

Читать на русском
Російська окупаційна армія продовжує обстрілювати мирні міста та села Херсонської області. Минулої доби ворог 67 разів атакував населені пункти регіону.
Фото: krymr.org

Російська окупаційна армія продовжує обстрілювати мирні міста та села Херсонської області. Минулої доби ворог 67 разів атакував населені пункти регіону.

Про це повідомляє пресслужба місцевої військової адміністрації у Telegram.

За інформацією Херсонської ОВА, окупанти випустили 301 снаряд із мінометів, РСЗВ, артилерії та інших видів озброєння. Крім того, по області було завдано ракетного удару.

«Житлові квартали Херсона російські військові обстріляли 7 разів. У місті пошкоджено медустанови, складські приміщення, приватні та багатоквартирні будинки», – повідомили в ОВА.

В результаті російських обстрілів загинули 2 мирні жителі, ще 6 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, що Херсонська міськрада закликала жителів громади евакуюватися до безпечніших регіонів. Там уточнили, що із Херсона курсують безкоштовні автобуси до Одеси, на які слід залишити заявку на каналах обласної військової адміністрації.

Раніше повідомлялося, що окупанти продовжують чинити тиск на місцеве населення на тимчасово захоплених територіях Херсонської області. Так, у тимчасово окупованій Чаплинці Херсонської області російські військові влаштували рейд.

А до цього ворог вирішив примусово евакуювати мешканців одного із населених пунктів Херсонщини заради пропагандистських сюжетів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: