Російські терористи знову обстріляли Херсон, є загиблий

Читать на русском
Під обстріл потрапили двоє чоловіків у плавнях, один з яких отримав смертельне поранення, а другий ушпиталений у важкому стані
Скріншот з відеоFacebook

Російські терористи 24 березня вчергове обстріляли деокупований Херсон. Двоє мирних жителів, які перетинали Дніпровські плавні, отримали поранення, один з постраждалих помер до приїзду медиків.

Про це написав голова Херсонської обласної Військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Facebook.

Президент Зеленський відвідав Херсон і Херсонську областьПід час візиту президент відвідав один з населених пунктів на Херсонщині, який постраждав від агресії російських терористів

«У Херсоні – черговий ворожий обстріл, через який постраждали мирні жителі. Російські окупанти вдарили по плавнях. Двоє чоловіків встигли перетнути річку. На березі їх вже чекали медики, але на жаль, 55-річний чоловік помер від осколкового поранення в груди» – повідомив він.

Ще одного постраждалого, 77-річного городянина, вдалося врятувати. Він отримав осколкові поранення кінцівок і грудної клітини.

Зараз його ушпиталили, стан пораненого – середньої тяжкості. Лікарі надають потерпілому необхідну допомогу.

Нагадаємо, у неділю, 19 березня, після обіду російські окупаційні війська обстріляли Білозерку на Херсонщині. Ворог за допомогою артилерії цілеспрямовано вдарив по житловому будинку в селищі.

Напередодні також стало відомо, що точним ударом української ракети було знищено понад сто російських загарбників і техніки в тимчасово окупованому Новотроїцькому районі Херсонської області. А в тимчасово окупованій Новій Каховці підірвали автомобіль командира взводу патрульно-постової служби окупаційної «поліції» росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: