Набір до «Гвардії наступу» незабаром завершиться: деталі

Читать на русском
Набір в Гвардію наступу незабаром завершиться. Всі охочі долучитися можуть встигнути подати заяви до 1 квітня.
storm.mvs.gov.ua

Набір в «Гвардію наступу» незабаром завершиться. Всі охочі долучитися можуть встигнути подати заяви до 1 квітня.

Про це повідомила заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко в етері телемарафону.

«Сьогодні ми комплектуємо 6 бригад Нацгвардії, одна бригада ДПСУ, 1 бригада Нацполіції. На початку лютого ми оголосили набір до цих бригад. І до 1 квітня триває рекрутингова кампанія», – заявила вона.

Всі охочі долучитися ще можуть встигнути подати заяви. Це можна зробити або через сайт або в найближчому Центрі надання адміністративних послуг. Також можна подати анкету у місцях дислокації тих чи інших підрозділів.

«Ми маємо велику кількість охочих, велика частина з них проходять навчання і бойове злагодження, і скоро розпочнуть виконання бойових завдань», – зауважила Павліченко.

Вона також додала, що 5% від загальної кількості заяв подають жінки. А основну частину підрозділів «Гвардії наступу» формують ті військові, які вже мають бойовий досвід чи несли службу у минулі роки.

Раніше ж повідомляли, що зважаючи на велику активність з боку добровольців, формування штурмових бригад «Гвардія наступу» проводитимуть й після 1 квітня.

Додамо, від лютого до 11 березня прийняли 28 тисяч заявок від добровольців, які хочуть приєднатися до «Гвардії наступу». До підрозділів проходять далеко не всі, адже відбувається жорсткий відбір.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: